Multi fuoco

Exclusieve Multifuoco technology en gelijkmatige warmteafgifte door Piazzetta

Multifuoco Systeem is een exclusieve technologische toepassing waarbij  comfort en constante warmte  gecreëerd wordt. Het is een buitengewoon  systeem van geforceerde ventilatie bedacht en gepatenteerd door de Piazzetta R&D designers, dit is verder wetenschappelijk getest door de onderzoekers van de Universiteit van Padua, afdeling technische fysica.

Een echt innovatief systeem in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen.

Het multifuoco systeem biedt de capaciteit om de ruimte gelijkmatig te verdelen tot een ideale temperatuur bereikt wordt van vloer tot plafond (zie foto onderaan).Terwijl in conventionele systemen warme lucht de neiging heeft om te stijgen en een warmte laag te creëren net onder het plafond en de kouder lucht op vloerniveau blijft.

Daarentegen laat het gepatenteerde multifuoco systeem warme luchtstroom komen uit de onderste bodemventilator van de pelletkachel , waardoor we voorkomen dat de warme lucht enkel dicht bij het plafond blijft hangen.

Het Multifuoco systeem laat toe dat  de lucht die stijgt om die opnieuw in te voeren via de bovenkant rooster van de kachel om opnieuw opgewarmd te worden en opnieuw warmte af te geven onderaan.